Kinderopvang en BSO op maat in Dordrecht

In Dordrecht zijn meerdere Prokino locaties gevestigd waar wij kinderopvang en buitenschoolse opvang aanbieden. Onder begeleiding van onze enthousiaste pedagogisch medewerkers kunnen kinderen naar hartenlust spelen, hun omgeving ontdekken en zich ontwikkelen, samen met leeftijdsgenootjes. Onze opvang proberen wij zoveel mogelijk aan te laten sluiten op uw persoonlijke situatie en op uw wensen en behoeftes voor uw kind, zodat er een doorgaande lijn met thuis ontstaat. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen en daarnaast ontvangen wij u graag op onze locaties voor een rondleiding!

 

Een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang bij u in de buurt

U kunt hieronder een keuze maken voor een Prokino kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang locatie. 

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
BSO Noordhove

Oranje Vrijstaatplein 2
Dordrecht

Buitenschoolse opvang
De Singel

Burgemeester de Raadtsingel 93a
Dordrecht

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Montessori Kindcentrum

Nassauweg 94
Dordrecht

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

 

Flexibele dagopvang en BSO op maat

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Dordrecht bieden onze betrokken en enthousiaste pedagogisch medewerkers u kwalitatieve kinderopvang. Zij staan elke dag klaar voor uw kind en ondernemen leuke activiteiten vanuit jarenlange pedagogische ervaring. Hierbij wordt gefocust op persoonlijke aandacht en de ontwikkeling van het kind.

 

Centraal gelegen locaties in Dordrecht

Prokino biedt op drie locaties in Dordrecht kinderopvang. Voor kinderopvang nabij het centrum en op steenworp afstand van het Centraal Station van de stad kunt u terecht bij De Singel. Daarnaast hebben wij een BSO locatie in de Noordhoveschool, welke aan het Oranje Vrijstaatplein is gevestigd. Verder bieden wij op onze locatie Montessori Kindcentrum in de wijk Nieuw-Krispijn zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang aan. Deze locatie is in het MKC Mozaïek aan de Nassauweg gevestigd.

 

Betrokken én betaalbaar

De behoefte aan warmte en veiligheid staat bij de Prokino kinderdagverblijven en BSO's centraal, met daarbij voldoende activiteiten voor ontwikkeling en plezier. Op de kinderdagverblijven werken wij met uitdagende activiteitenprogramma's waarmee onder andere de taalontwikkeling van de kinderen wordt gestimuleerd. Onze medewerkers betrekken u als ouder hier graag bij!

Op onze BSO's werken wij met het, speciaal door Stichting Prokino ontwikkelde, activiteitenprogramma 'DOEN!', waarmee er aan de hand van diverse thema's leuke en leerzame activiteiten worden ondernomen.

 

Prokino is een stichting zonder winstoogmerk, hierdoor kunnen we betaalbaar blijven en met onze jarenlange ervaring toch de professionaliteit en kwaliteit aanbieden waar ieder kind recht op heeft.


Nieuwsgierig geworden?

Klik hier om contact met ons op te nemen of klik hier om u aan te melden

 

 

Laatste nieuws

Spelen met modder tijdens ModderDag!


Op maandag 29 juni was het weer zover: de nationale ModderDag! Dit is dé dag waarop kinderen weer on...

Wij doen op 29 juni mee met ModderDag!


Op maandag 29 juni doen wij mee aan de ModderDag: dé dag waarop kinderen alles ontdekken over modder...