Naar content

Peuteropvang De Tweespan

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Villa Orion

Betelgeuze 4

8531 MV Lemmer

 

Contactgegevens

Tel.: 0514-563535

Email: administratienoord@prokino.nl

Met veel plezier vangen wij jouw kind op peuteropvang De Tweespan op aan de Betelgeuze 4. Je vindt ons bij basisschool De Tweespan waar we een knus en huiselijk lokaal hebben voor de peutergroep. We bieden hier een vast ritme voor de kinderen wat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. Jouw kind speelt bij ons fijn samen met leeftijdsgenootjes en leert zo spelenderwijs de wereld te ontdekken.

Praktische informatie

Jouw kind kan 2 dagdelen per week gezellig bij ons komen spelen, van 08.30 – 12.00 uur. Aan de tafel kun je s 'ochtends nog even een boekje lezen samen voordat we dag om 08.45 uur beginnen.

Naast peuteropvang vind je op deze locatie ook BSO Villa Orion van Prokino.

Het allerleukste aan peuteropvang De Tweespan

• Knutselen, dansen, boekjes lezen; alles kan op de peuteropvang.
• Iedere dag lekker buitenspelen.
• De uitstapjes in de buurt.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Piramide. Het programma sluit aan de bij de leeftijdsfase van jouw kind waardoor het goed aansluit bij de beleving. De activiteiten uit het programma stimuleren de algehele ontwikkeling van jouw kind, zowel op taalgebied als op sociaal en emotioneel vlak.

Samen kijken naar kinderen

In de peuteropvang helpen we jouw kind met een soepele overgang naar de basisschool. Dit doen we met het VVE programma, met daarnaast het kindvolgsysteem ‘Samen kijken naar kinderen'. Dit systeem houdt in dat we de ontwikkeling van jouw peuter bijhouden op sociaal-emotioneel gebied, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en samenspel. Op die manier weten we wat jouw kind nodig heeft en zorgen we ervoor dat hij/zij straks een soepele overgang naar de basisschool heeft.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor de peuteropvang bij De Tweespan? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.