Prokino Maasbracht in Brede School complex!

Bent u op zoek naar professionele kinderopvang voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar? Vanaf 18 augustus vindt u alle kinderopvangvormen van Prokino Maasbracht onder één dak in het Brede School complex. Kinderdagverblijf "eigenweisje", peutergroep "beide-handjes" en BSO Pienter zijn ondergebracht in een prachtig modern gebouw, volledig aangepast aan de normen van deze tijd! Deze lichte locatie is ruim opgezet met directe toegang tot de eigen speelplaats. Binnen het Brede School complex, heeft Prokino beschikking over alle faciliteiten van het gebouw, zoals een sportzaal en een creatieve ruimte. Hieronder kunt u een locatie selecteren en meer lezen over het nieuwe gebouw, het aanbod, de openingstijden en contactgegevens.

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
"beide-handjes"

Neutrale Hoek 4B
Maasbracht

Peuteropvang
"deugnietjes"

Stevensweerterweg 26
Maasbracht

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
"eigenweisje"

Neutrale Hoek 4B
Maasbracht

Kinderdagverblijf
BSO Pienter

Neutrale Hoek 4B
Maasbracht

Buitenschoolse opvang

 

Met hart en ziel

Betrokken leidsters maken de kinderopvang. Of het nu gaat om kinderopvang (0-4 jaar), buitenschoolse opvang (BSO voor 4-12 jaar) of peutergroep (2-4 jaar): met hart en ziel zetten onze medewerkers zich in. Zij zijn er voor uw kind en houden u als ouder elke dag op de hoogte hoe het is gegaan met uw kind.

 

Vast dagritme

Wanneer uw kind jonger dan vier jaar is kan het terecht bij kinderdagverblijf "eigenweisje". Hier krijgen de kinderen een vast dagritme waarin ze ontdekken, leren en spelen met andere kinderen. Op het speelplein kunnen zij veilig buiten spelen, omdat het kinderdagverblijf en de BSO gevestigd zijn in de Brede School Maasbracht. Hier beschikken het kinderdagverblijf en de peutergroep over een eigen, veilig omheinde speelruimte. Terwijl de kinderen van de BSO gebruik maken van het buitenspeelplein van de twee basisscholen.

 

Lekker spelen

BSO Pienter heeft ruimte voor twaalf kinderen, dus veel aandacht voor ieder kind. We brengen de kinderen naar school en halen ze van school. Onze medewerkers verzorgen elke dag een uitgebreid activiteitenprogramma, zodat kinderen leren samenspelen en samenwerken.

 

Maar het belangrijkste is: het is gewoon leuk bij kinderopvang Prokino! Kom je een keertje kijken?

Nieuw: de Prokino app voor ouders

Laatste nieuws

Nieuw! Peuteropvang bij de ''deugnietjes''

17 april 2019
Sindskort biedt kinderopvang de ''deugnietjes'' in Maasbracht ook peuteropvang aan. Op de bovenverdi...

Leuke nieuwe vacatures voor pedagogisch medewerkers

07 maart 2019
Ben je pedagogisch medewerker en zoek je een leuke, afwisselende baan? Prokino heeft nieuwe vacature...