Welkom bij Villa Vrolijk!

Met een aantal mooie vestigingen voor kinderopvang, peuteropvang en zorg is Villa Vrolijk sinds 1993 hét kindercentrum van Nijkerk.

 

Wij bieden een vrolijke, speelse, veilige, creatieve en uitdagende omgeving voor kinderen van 0 – 13 jaar, waarbij wij streven naar een heel persoonlijke aanpak.  Zowel voor dagopvang en BSO als voor zorg en extra ondersteuning, bent u bij ons aan het juiste adres!

 

De leidsters van Villa Vrolijk zijn vanzelfsprekend pedagogisch geschoold en hebben de benodigde papieren. Met hart en ziel zorgen zij voor uw kind, kijkend naar en rekening houdend met hun ontwikkelingsfasen en de sociale interacties tussen kind-kind en kind-volwassene.

 

We zijn trots op onze fijne team van leidsters en ook onze oproepkrachten zijn bekend op ons kindercentrum. Zo kunnen wij er voor zorgen dat ook bij ziekte en vakantie van onze vaste leidsters, er bekende gezichten voor de kinderen op de groep zijn. Dat is zowel voor hen als voor u een fijn en vertrouwd idee!   

 

Centraal staat dat uw kind het leuk vindt om naar Villa Vrolijk te gaan. Respect, elkaar serieus nemen en in de eigen waarde laten, zijn kernbegrippen in onze omgang met de kinderen.

 

Klik hieronder op de vestiging van uw keuze voor uitgebreide informatie of neem eens een kijkje op onze Facebook pagina voor een sfeerimpressie. We plaatsen regelmatig leuke foto's en nieuwtjes.

 

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
Villa Jolly

Cornelis van Ramshorstlaan 1
Nijkerk

Buitenschoolse opvang
Villa Knots

Oude Barneveldseweg 65
Nijkerk

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Zorg
Villa Lucky

C. van Ramshorstlaan 1
Nijkerk

Peuteropvang
Villa Vrolijk

Watergoorweg 44a
Nijkerk

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

 

Veel expertise en ervaring in huis

Omdat Villa Vrolijk onderdeel is van de landelijke Stichting Prokino hebben we de kennis en middelen van een grote kinderopvangorganisatie in huis. Bovendien is Villa Vrolijk gecertificeerd door Calibris, dit biedt ons de mogelijkheid aan BOL-stagiaires om praktijkervaring op te doen.

 

Bij ons staat de kwaliteit van de opvang van uw kind centraal, die wij realiseren door:

  • •  de inzet van goed opgeleide en gemotiveerde leidsters 
  • •  een doordachte pedagogische benadering van kinderen 
  • •  aandacht voor ouders 
  • •  een open houding naar de samenleving 
  • •  voor onder andere luiers, flesvoeding, verse fruithapjes, broodmaaltijd en vervoer tussen school en Villa Vrolijk te zorgen 

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons kindercentrum? Voor de regio Nijkerk zijn alle administratieve taken gecentreerd op de hoofdvestiging van Villa Vrolijk. U kunt ons bereiken op 033 - 246 04 61. Wij vertellen u graag meer en geven enthousiast antwoord op uw vragen. Een afspraak maken voor een rondleiding is vanzelfsprekend ook mogelijk.