Naar content

Buitenschoolse opvang Prokino Villa Jolly

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Villa Jolly

Cornelis van Ramshorstlaan 1

3863 AZ Nijkerk

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie: 06-33342835. Planning, plaatsing en kantoor: 085-0433502

Email: villavrolijk@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO in Daltonschool Corlaer in Nijkerk. Met ons team creëren we op de BSO een plek waar jouw kind buiten schooltijd graag komt. Een plek om met leeftijdsgenoten te spelen, maar ook om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. We beschikken in onze groepsruimte over leuk speelgoed, veel spullen om creatief te knutselen, leesmateriaal met lekkere banken en spelletjes.

Bij Villa Jolly vinden we gezonde voeding en beweging heel belangrijk. We laten de TV en computer daarom liever uit en spelen vooral actief met elkaar of sporten buiten op het schoolplein of in de gymzaal van de school. Op de BSO eten we gezonde snacks, zoals groente en fruit en hebben we een samenwerking met Nijkerk Sportief en Gezond (JOGG) en zwemschool Nautulis waarmee we verschillende sportactiviteiten organiseren.

 

Praktische informatie

Jouw kind kan zowel voor als na schooltijd terecht op onze BSO. Voor de voorschoolse opvang en voor de opvang tijdens de schoolvakanties maken we gebruik van onze Prokino locatie Villa Vrolijk aan de Watergoorweg in Nijkerk.
Op de volgende dagen en tijden kan jouw kind fijn bij ons komen spelen:
• Op maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 09.00 uur (ook vanaf 07.00 uur mogelijk) bij locatie Villa Vrolijk.
• Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 18.30 uur.
• Op woensdag- en vrijdagmiddag vangen we jouw kind na schooltijd op bij locatie Villa Vrolijk, tot 18.30 uur.
• Tijdens de schoolvakanties van 7.30 tot 18.30 uur ( of alleen een ochtend of middag). De opvang tijdens de vakantie is ook op locatie Villa Vrolijk.

Het allerleukste aan Prokino Villa Jolly

• Knutselen, boekjes lezen en buiten spelen.
• Sporten.
• De leuke groepsactiviteiten uit het programma DOENKids!

 

Altijd een leuke activiteit

Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijgen om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. We hebben een grote binnenruimte waar ieder zijn eigen gang kan gaan en maken gebruik van het grote schoolplein en het trapveldje van de school om buiten te spelen. Kinderen kunnen bij ons iets voor zichzelf doen of meedoen aan de groepsactiviteit uit het, speciaal voor BSO's ontwikkelde, programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties bieden we een speciaal vakantieprogramma aan met extra activiteiten. Hiervoor werken we steeds met een ander thema en dus ook andere dingen om te doen. Daarbij gaan we ook graag met de kinderen op pad. Dit kan een uitstapje naar het bos zijn, het strandje bij Nijkerk, het belevenissenbos of in de winter naar de schaatsbaan. Kortom, bij Villa Jolly is het nooit saai!

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.