Naar content

Buitenschoolse opvang Prokino Holtenbroek

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

 

Prokino Holtenbroek

Klooienberglaan 561

Administratie 038-3338792 Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie rechtstreeks 06-33330424

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze BSO in een groene omgeving in de wijk Holtenbroek. In hetzelfde pand gaan ook schipperskinderen naar het Prinses Margriet internaat. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen jouw kind veilig naar en van school.

Voor en na de schooldag zorgen we op de BSO voor ontspanning en plezier voor jouw kind. Dan doen we met een spel, een gesprekje of door gewoon lekker buiten te spelen. Jouw kind kiest hierbij zelf of het meedoet aan activiteiten of even bijkomt van de dag.

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) zowel voor als na schooltijd met liefde op. Jouw kind kan van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht op de volgende tijden:

• Van 07.00 uur tot het begin van de schooldag op onze voorschoolse opvang.
• Na schooltijd tot 18.30 uur of met verlengde opvang tot 19.00 uur.
• Tijdens de schoolvakanties zijn we open van 08.00 tot 18.30 uur.

Het allerleukste aan BSO Prokino Holtenbroek

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote plein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Altijd een leuke activiteit met DOENKids!

Voor jouw kind is er altijd iets leuks te doen op de BSO. Hiervoor werken we met het activiteitenprogramma DOENKids!: een programma vol sport en spel, aan de hand van toffe thema's. Denk bijvoorbeeld aan thema's als helden, griezelen en smaakplezier. In de vakanties kan je kind-naast het activiteitenprogramma van DOENKids!- ook meedoen aan andere activiteiten.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.