24/7 noodopvang in verschillende gemeenten


Ouders met een cruciaal beroep kunnen t/m dinsdag 28 april aanspraak maken op 24-uurs opvang voor hun kind(eren) bij Prokino Kinderopvang. De regeling geldt voor alle mensen die in de gezondheidszorg werken of die een ander cruciaal beroep hebben en zelf geen mogelijkheid hebben om de opvang te regelen. Een overzicht met cruciale beroepen is terug te vinden op de website van het RIVM.

 

Prokino Kinderopvang verzorgt de 24-uursopvang (dag, nacht en weekend). Ook ouders die hun kinderen normaal niet bij Prokino laten opvangen, kunnen gebruik maken van de 24-uursopvang. Ze hoeven niet te betalen. Deze regeling geldt ook voor ouders die momenteel geen kinderopvang gebruiken, maar dat in deze periode wel nodig hebben. Een overzicht van de plaatsen waarin we noodopvang bieden vindt u hieronder:

 

Regio Veluwe: Nijkerk, Hoevelaken, Ermelo en Harderwijk

Binnen de regio Veluwe zijn enkele van onze locaties opengesteld voor noodopvang.

Wij verzorgen in Nijkerk, Hoevelaken, Ermelo en Harderwijk overdag van maandag tot en met vrijdag noodopvang. Wilt u zich hiervoor aanmelden? U kunt voor Harderwijk en Ermelo contact opnemen met 0341-427249 of via harderwijkermelo@prokino.nl. Voor Nijkerk en Hoevelaken kunt u contact opnemen met 033-2460461 of via villavrolijk@prokino.nl. 

 

In Harderwijk verzorgen wij op onze locatie De Kleine Wereld 24/7 (adres: Kruithuis 2A, Harderwijk) noodopvang. Deze opvang is bedoeld voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud en is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. U kunt hiervoor contact opnemen met 0341-427249 (tijdens kantooruren).  In de avond en tijdens het weekend kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met de gemeente Harderwijk via 0341-411911. U kunt ook mailen met harderwijkermelo@prokino.nl.

 

Zwolle

Wilt u gebruik maken van onze 24 uurs noodopvang? Stuur dan een e-mail naar: coronanoodopvangzwolle@prokino.nl. 

De voorwaarde is  dat u een aanmeldingsformulier voor de noodopvang invult. Deze ligt klaar op de locatie of is op te vragen op het bovenstaande e-mailadres.

 

Noodopvang Prokino Zwolle voor kinderen tijdens meivakantie en feestdagen beschikbaar

Kinderen die nu gebruik maken van de noodopvang op school of kinderopvang van Prokino in Zwolle, kunnen daar de komende meivakantie gebruik van blijven maken. Op Koningsdag (27 april) en op Bevrijdingsdag (5 mei) zijn de scholen gesloten voor kinderen die daar nu wel gebruik van maken. De kinderen die vanwege het cruciale beroep van hun ouders op school worden opgevangen kunnen op 27 april,  5 mei en in de weekenden van de meivakantie terecht bij Prokino Kinderopvang, die de noodopvang biedt. Deze 24-uurs opvang is alleen voor kinderen van 0-18 jaar.

 

Tijdens de meivakantie wordt ook gedurende de weekdagen de noodopvang verzorgd voor kinderen met ouders in een cruciaal beroep of kinderen in een kwetsbare thuissituatie. 

 

Wilt u gebruik maken van deze opvang? Stuur dan een e-mail naar: coronanoodopvangzwolle@prokino.nl. 

 

Maasbracht

In samenwerking met LeefKind Roerdalen en de gemeenten Maasgouw en Roerdalen biedt Prokino Kinderopvang in Maasbracht noodopvang gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week. De opvang is mogelijk voor kinderen van 0- 12/13 jaar (einde basisschool) en vindt plaats bij:

Stichting Prokino Kinderopvang, locatie Deugnietjes

Stevensweerterweg 26a

Maasbracht

 

Voor acute opvang binnen 24 uur belt u met 06-234 535 17 In andere gevallen kunt u mailen naar: infolimburg@prokino.nl