Laatste nieuws

Uw mening telt! Klanttevredenheidsonderzoek 2019

17 april 2019
Op 8 mei ontvangt u per e-mail een persoonlijke uitnodiging voor het klanttevredenheidsonderzoek van...

Smakelijke moestuinen in Zwolle

02 april 2019
Wethouder Michiel van Willigen van Zwolle geeft donderdag, samen met de peuters van Kinderopvang Pro...

Leuke nieuwe vacatures voor pedagogisch medewerkers

07 maart 2019
Ben je pedagogisch medewerker en zoek je een leuke, afwisselende baan? Prokino heeft nieuwe vacature...

Prokino neemt Landstede Kinderopvang over

02 oktober 2018

Prokino neemt met ingang van 1 januari 2019 Landstede Kinderopvang, de medewerkers en alle activiteiten over. Landstede Kinderopvang heeft locaties in Diepenveen, Dronten, Hardenberg, Nieuwleusen, Ommen, Schalkhaar, Witharen en Zwolle. Landstede wil zich in de toekomst alleen nog op onderwijs richten en stoot daarom een aantal bedrijfsonderdelen af. Beide organisaties vullen elkaar qua cultuur, pedagogische visie en organisatie goed aan en staan samen garant voor de continuïteit van de kinderopvang in deze regio.

 

Alle medewerkers, locaties en activiteiten van Landstede Kinderopvang worden overgenomen. De nieuwe locaties krijgen de ruimte om zelfstandig invulling te geven aan hun pedagogische visie. Dit betekent dat de huidige manier van aansturen en werken grotendeels wordt gehandhaafd. Het pedagogisch beleid van Landstede Kinderopvang is gebaseerd op de uitgangspunten van Reggio Emilia. Die blijven ook in de toekomst leidend.

 

Het is de nadrukkelijke wens van beide partijen om de samenwerking met het onderwijs voort te zetten en waar mogelijk te intensiveren. Zo worden de Associate degree-opleiding Pedagogisch Professional Kind en Educatie en gezamenlijke projecten met de leerwerkbedrijven van Landstede MBO voortgezet.