Laatste nieuws

Tips voor thuis. Zo maak je er samen met je kind thuis het beste van!

26 maart 2020
Kun je momenteel je kind niet naar school of naar de opvang brengen in verband met de uitbraak van h...

Dag van de Pedagogisch Medewerker 2019

19 september 2019
Een mooie traditie, die sinds 2002 wordt gevierd op de 3e donderdag van september. Ook dit jaar laat...

Op 13 juni start het klanttevredenheidsonderzoek

06 juni 2019
Op 13 juni ontvangt u per e-mail een persoonlijke uitnodiging voor het klanttevredenheidsonderzoek v...

OuderApp Konnect

 

Alle kinderopvanglocaties van Stichting Prokino werken met een allround internetdienst: de OuderApp. De app bevat diverse handige hulpmiddelen om ouders te betrekken bij de opvang van hun kind. De OuderApp kan zowel via een computer als op een smartphone of tablet gebruikt worden.

 

Waarom een OuderApp?

Naast de ouders speelt de kinderopvang een grote rol bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Daarom hechten we bij Prokino grote waarde aan betrokken ouders die weten hoe het met hun kinderen gaat op de opvang, welke activiteiten we ontplooien en hoe de kinderen zich ontwikkelen. Op hun beurt informeren ouders de opvang weer over hoe het thuis gaat met de kinderen en waar we eventueel rekening mee moeten houden.

 

De app is een veilige en persoonlijke internetdienst met diverse handige hulpmiddelen om ouders te betrekken bij de opvang van hun kind. Ouders hebben op hun smartphone, PC of tablet toegang tot de app en krijgen inzicht in alles wat er gebeurt tussen het wegbrengen en ophalen van hun kind. 

 

Mogelijkheden van de app

Ouders krijgen per mail bericht zodra er een dagverslag of een foto in de OuderApp geplaatst wordt. De app verbetert het contact met ouders, waardoor hun betrokkenheid groter wordt. De app heeft daarvoor de volgende mogelijkheden:

·        een gepersonaliseerd fotoboek, waarbij ouders foto's toegestuurd krijgen waar hun kindje op staat;

·        een digitaal schriftje dat aan het eind van de dag wordt verstuurd met daarin de informatie over de verzorging en de activiteiten van die dag;

·        korte berichtenuitwisseling tussen ouders en de groep;

·        informatie voor ouders over de vestiging en de medewerkers;

·        nieuwsflitsen en nieuwsbrieven.

 

Naast deze communicatiemogelijkheden biedt de app op korte termijn nog meer opties, zoals het aanmelden voor warm eten, aanvragen van extra dagen of ruildagen en het doorgeven van afwezigheid. Zo wordt het voor ouders gemakkelijker om zaken omtrent de opvang te regelen wanneer het hen uitkomt.

 

De app is beschikbaar voor iOS en Android en is te downloaden via respectievelijk de Appstore of Google Play. U kunt zoeken op 'Ouderapp van Konnect'. Indien u geen beschikking heeft over een smartphone of tablet, kunt u ook toegang krijgen tot de internetdienst via uw PC.