Aanmeldformulier

 

Heeft u uw keuze gemaakt voor een van onze locaties? Dan vragen wij u om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en te versturen. De leidinggevende van de locatie zal binnen enkele dagen contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Van de kindadministratie ontvangt u een passende offerte.

Voor een snelle afhandeling en een duidelijke offerte vragen wij u om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer er geen plaats is conform uw wensen dan nemen wij contact met u op met een passend alternatief. Prokino probeert u altijd een passende opvang te bieden.

Contact
Wanneer u meer informatie wenst over een bepaalde locatie van Prokino, dan kunt u contact opnemen met de locatie zelf of de afdeling kindadministratie van Stichting Prokino. Zij zijn bereikbaar per mail of via het nummer 020 - 389 2700.

 

* = een verplicht veld

Voor welke locatie meldt u uw kind aan

Wilt u in het opmerkingen veld aangeven welk product u wilt afnemen of wat uw wens is. Als uw keus of wens niet helemaal duidelijk is, dan bellen wij u.

Ochtend
Middag

Gegevens ouder/verzorger

Deze persoon moet tevens de persoon zijn die de kinderopvangtoeslag aanvraagt.

2e ouder/verzorger

Gegevens kind