Aanmeldformulier

 

Heeft u uw keuze gemaakt voor een van onze locaties? Dan vragen wij u om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en te versturen. De leidinggevende van de locatie zal binnen enkele dagen contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Van de kindadministratie ontvangt u een passende offerte.

Voor een snelle afhandeling en een duidelijke offerte vragen wij u om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer er geen plaats is conform uw wensen dan nemen wij contact met u op met een passend alternatief. Prokino probeert u altijd een passende opvang te bieden.

Contact
Wanneer u meer informatie wenst over een bepaalde locatie van Prokino, dan kunt u contact opnemen met de locatie zelf of de afdeling kindadministratie van Stichting Prokino. Zij zijn bereikbaar per mail of via het nummer 020 - 389 2700.

 

* = een verplicht veld

Aanmeldformulier

Heeft u uw keuze gemaakt voor één van onze locaties? Dan vragen wij u om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en te versturen. U ontvangt dan een bevestiging van ons. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Van de kindadministratie ontvangt u een passende offerte.

 

Let op: Indien u na het invullen van het aanmeldformulier géén bevestigingsmail ontvangt is er iets mis gegaan. In dat geval kunt u zich ook aanmelden met het aanmeldformulier linksboven van deze pagina in PDF. Dit formulier kunt u printen, invullen en naar ons mailen of opsturen. De contactgegevens vindt u rechts onderaan deze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze kindadministratie op 020 389 2700 of via administratie@prokino.nl.

 

 

Voor welke locatie meldt u uw kind aan

Wilt u in het opmerkingen veld aangeven welk product u wilt afnemen of wat uw wens is. Als uw keus of wens niet helemaal duidelijk is, dan bellen wij u.

Ochtend
Middag

Gegevens ouder/verzorger

Deze persoon moet tevens de persoon zijn die de kinderopvangtoeslag aanvraagt.

2e ouder/verzorger

Gegevens kind