Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino De Vlieger Ingelandhof

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

 

De Vlieger Ingelandhof

Ingelandhof 1

8043 EC Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Als de school uit is komen de kinderen naar onze gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO. Voor de meeste kinderen lekker dichtbij, want onze BSO zit in het gebouw van bredeschool de Vlieger waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor hen is het hier fijn en vertrouwd: spelen op hun eigen schoolplein, genoeg speelmateriaal om je niet te hoeven vervelen en dezelfde duidelijke regels als die van de juf of meester op school.

Op onze BSO waar cultuur, natuur en beweging voorop staan komt jouw kind op zijn of haar eigen manier fijn tot rust.

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) zowel voor als na schooltijd met liefde op. Dit doen we op de volgende dagen en tijden:

• Voorschoolse opvang: op maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur.
• Naschoolse opvang: op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 14.15 tot 18.00 uur. Op woensdag van 12.30 tot 18.00 uur.

Voor de kleutergroepen zijn we er op vrijdag al vanaf 12.30 uur.

BSO De Vlieger heeft meerdere groepen en de groepen zijn onderverdeeld naar leeftijdscategorie. Op deze manier kunnen we activiteiten aanbieden die passen bij de leeftijd en interesses van jouw kind.

Het allerleukste aan BSO De Vlieger

• De aandacht voor natuur.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!
• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.

Activiteitenprogramma DOENKids!

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids!: een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, waaronder smaakplezier, helden en kunst. Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema.

Genoeg te beleven!

Natuurbeleving en bewegen vinden we erg belangrijk. Daarom gaan we zoveel mogelijk naar buiten en organiseren sportieve activiteiten. Verder maken we regelmatig uitstapjes en bieden we de kinderen leuke en leerzame workshops aan.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.