Skip to Content

Peuteropvang Prokino De Vlieger Ingelandhof

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

De Vlieger Ingelandhof

Ingelandhof 1

8043 EC Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038 3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang in basisschool De Vlieger in Stadshagen. Voor de peuters hebben we hier onze eigen ruimte met gezellig speelhoeken. Maar we gaan ook iedere dag lekker naar buiten. Natuurbeleving en beweging vinden wij erg belangrijk. We maken gebruik van de buitenruimte van de school en gaan er ook lekker op uit.

Praktische informatie

Onze peuteropvang is op maandag tot en met vrijdag geopend. Jouw kind kan in de ochtend van 08.30 tot 12.30 uur gezellig komen spelen.

Op nationale feestdagen en tijdens schoolvakanties van basisschool De Vlieger zijn we gesloten.

Het allerleukste aan Prokino De Vlieger

• Knutselen, dansen, boekjes lezen; alles kan op de peuteropvang.
• Iedere dag lekker buitenspelen.
• De leuke activiteiten uit het VVE-programma.

Samen met basisschool De Vlieger

Prokino werkt samen met basisschool De Vlieger. Algemene vieringen als Sinterklaas, Kerstmis, Pasen en carnaval vieren we samen en we sluiten aan bij het pedagogisch concept van De Vlieger. Zo wordt jouw peuter spelenderwijs voorbereid op de stap naar de basisschool.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.