Skip to Content

Specialistische buitenschoolse opvang Prokino De Brug

Naschoolse opvang met extra aandacht, voor kinderen van 4 tot 13 jaar

 

Prokino De Brug

Ruiterlaan 14

Administratie 038-3338792 Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie rechtstreeks 06-33330425

Email: zorg-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze specialistische BSO, onze BSO+, aan de Ruiterlaan in Zwolle, waar veel van onze kinderen naar het speciaal basisonderwijs gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde plek. Op onze BSO+ bieden we opvang voor kinderen die door een uitdaging in de ontwikkeling extra aandacht nodig hebben. Jouw kind kan bij ons terecht als het bijvoorbeeld moeilijk contact maakt en hierdoor op de reguliere opvang geen aansluiting vindt.

In een eigen lokaal bieden we een gezellige plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. De uitgangspunten van onze specialistische opvang zijn; kleine groepen, duidelijke structuur en extra begeleiding.

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) na schooltijd met liefde op. Dit doen we op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn we open van 08.30 tot 18.30 uur.

Waarom kies je voor BSO+ van Prokino?

Onze gespecialiseerde buitenschoolse opvang biedt je kind:
• een kleine groep met duidelijke structuur en extra begeleiding;
• het programma alternatieve denkstrategieën (PAD) waarmee je kind werkt aan een positief zelfbeeld en leert omgaan met emoties en gevoelens;
• volop speelmogelijkheden en ontwikkelingsgerichte spelactiviteiten.

Altijd een leuke activiteit!

Met onze groepsactiviteiten op de BSO leert jouw kind snel en veilig zijn of haar weg te vinden in de groep. Om altijd een passende activiteit te bieden, maken we gebruik van het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DOENKids!: een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, waaronder smaakplezier, helden en kunst. Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.