Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Morgenster

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

 

Prokino De Morgenster

Korianderplein 4

Administratie 038-3338792 Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie rechtstreeks 06-33345255

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze BSO op het terrein van basisschool De Morgenster. Gaat jouw kind hier naar school? Dan loopt hij of zij zo vanuit het klaslokaal naar de BSO. Daar zorgen we ervoor dat jouw kind fijn kan ontspannen voordat de school begint, tijdens de middagpauze en na de schooldag. Dan doen we met een spel uit het DOENKids! programma, een gesprekje of door gewoon lekker buiten te spelen. Jouw kind kiest hierbij zelf of het meedoet aan activiteiten of even bijkomt van de dag.

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) zowel voor als na schooltijd met liefde op. Jouw kind kan van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht op de volgende tijden:

• Van 07.00 uur tot het begin van de schooldag op onze voorschoolse opvang.
• Van 11.45 tot 13.00 uur op de tussentijdse opvang, in samenwerking met de school.
• Na schooltijd tot 18.30 uur of met verlengde opvang tot 19.00 uur.
• Tijdens de schoolvakanties zijn we open van 08.00 tot 18.30 uur.

Het allerleukste aan BSO Prokino Morgenster

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote plein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Altijd een leuke activiteit

Het belangrijkste is dat alle kinderen op de BSO de ruimte krijgen om te doen waar zij behoefte aan hebben. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we hen die ruimte, letterlijk en figuurlijk. We hebben een grote binnenruimte waar ieder zijn eigen gang kan gaan en maken gebruik van het grote schoolplein met alle materialen. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.