Skip to Content

Peuteropvang Prokino De Morgenster

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Prokino De Morgenster

Korianderplein 4

Administratie 038-3338792 Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie rechtstreeks 06-33345255

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang in basisschool CBS De Morgenster in Westenholte. Voor de peuters hebben we hier onze eigen ruimte met gezellige speelhoeken. Maar we gaan ook iedere dag lekker naar buiten. We maken gebruik van de buitenruimte van de school waar we graag in de zandbak spelen en gaan er lekker op uit.

Praktische informatie

Onze peuteropvang is op maandag tot en met vrijdag geopend. Op deze dagen kan jouw kind s 'ochtends van 08.30 tot 12.00 uur gezellig komen spelen.

Op nationale feestdagen en tijdens schoolvakantie van basisschool De Morgenster zijn we gesloten.

Het allerleukste aan Prokino De Morgenster

• Knutselen, dansen, boekjes lezen; alles kan op de peuteropvang.
• Iedere dag lekker buitenspelen.
• De leuke activiteiten uit het VVE-programma.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Samen met basisschool De Morgenster

Onze peuteropvang werkt samen met basisschool De Morgenster. Algemene vieringen als Sinterklaas, Kerstmis, Pasen en carnaval vieren we samen en we sluiten aan bij het pedagogisch concept van De Morgenster: De Vreedzame School. Zo bereiden we jouw peuter alvast voor op de stap naar de basisschool.

 

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.