Skip to Content

Peuteropvang Prokino Stroomdal

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Prokino Stroomdal

Botlek 56

Administratie 038-3338792 Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie rechtstreeks 06-23870368

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang in basisschool Het Stroomdal in Aa-landen zuid. Voor de peuters hebben we hier onze eigen ruimte met gezellige speelhoeken. Maar we gaan ook iedere dag lekker naar buiten. We maken gebruik van de buitenruimte van de school waar onder andere een fijne zandbak is voor de kinderen en we gaan er lekker op uit.

Praktische informatie

Onze peuteropvang is op maandag tot en met vrijdag geopend. Op deze dagen kan jouw kind s 'ochtends van 08.30 tot 12.30 uur gezellig komen spelen. Op nationale feestdagen en tijdens schoolvakantie van basisschool Het Stroomdal zijn we gesloten.

Onze peutergroepen bestaan uit maximaal 16 kinderen. Zo zorgen we ervoor dat we ieder kind voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

Het allerleukste aan Prokino Stroomdal

• Knutselen, dansen, boekjes lezen; alles kan op de peuteropvang.
• Iedere dag lekker buitenspelen.
• De leuke activiteiten vanuit VVE.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.