Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Buitenschoolse-opvang

Vind een BSO locatie bij jou in de buurt

Kies type opvang
Decorative bar

Als werkende ouder wil je het beste voor je kind voor en na schooltijd. Maar het vinden van een veilige, vertrouwde en fijne buitenschoolse opvang kan een uitdaging zijn. Je wilt dat je kind plezier heeft, zich kan ontwikkelen en in een vertrouwde omgeving blijft. Hoe vind je zo’n geschikte locatie? Misschien maak je je zorgen over de afstand, de kwaliteit van de activiteiten, of de balans tussen uitdaging en ontspanning.

Kinderen lachen
Maak kennis met onze buitenschoolse opvang

Een fijne en vertrouwde plek dicht bij huis, waar je kind graag komt, plezier heeft en zich kan ontwikkelen.

Op onze BSO’s creëren we voor elk kind omstandigheden waarin het kan groeien, leren en ontspannen. Plezier hebben staat daarbij voorop! Bij de activiteiten houden we rekening met het niveau van jouw kind en de aansluiting op de basisschool. Altijd met een goed oog voor de balans tussen uitdaging en ontspanning.

Kinderen spelen met techniek
Onze BSO locaties zitten in en rond basisscholen

Hierdoor zijn we goed bereikbaar en houden we je kind zoveel mogelijk in de vertrouwde leefomgeving van school en vriendjes. En omdat voor veel ouders het werk en gezinsleven gewoon doordraait, hebben we verschillende mogelijkheden voor vakantieopvang, al dan niet flexibel.

Nieuwsgierig geworden? Vraag een rondleiding aan
We nodigen je graag uit om langs te komen en zelf te ervaren hoe wij werken. Tijdens een rondleiding laten we je graag zien hoe onze opvang eruitziet, welke activiteiten we aanbieden en hoe we zorgen voor een omgeving waar je kind plezier heeft en zichzelf kan zijn. Wil je je kind direct inschrijven? Dat kan ook!
Kinderen schilderen

Heb je nog een vraag?

Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!