Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang

Kinderopvang

Vind een Prokino bij jou in de buurt!

Kies type opvang
Decorative bar
meisje met blokken
Kinderopvang Prokino: samen, ondernemen, groeien
Ben je op zoek naar een liefdevolle en stimulerende plek voor je kind? Het kiezen van de juiste kinderopvang is een belangrijke en soms spannende beslissing. Je zoekt een plek waar je kind plezier heeft, zich thuis voelt en de kans krijgt om zich op de beste manier te ontwikkelen. Een omgeving die nieuwsgierigheid aanmoedigt, waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt en waar persoonlijke aandacht voorop staat. We begrijpen dat deze keuze daarom spannend kan zijn. Je kind voor het eerst achterlaten in een nieuwe omgeving, bij mensen die je (nog) niet kent, roept natuurlijk veel vragen en emoties op. Hoe weet je of je kind gelukkig zal zijn? Krijgt mijn kind wel de aandacht en zorg die het verdient? En hoe kan je er zeker van zijn dat deze plek bijdraagt aan een goede sociale, emotionele en intellectuele ontwikkeling?
Kinderen spelen buiten
Bij Prokino begrijpen we deze zorgen

Daarom zetten we jouw kind altijd op de eerste plaats. Van de allereerste stapjes in de kinderopvang tot de avonturen in de buitenschoolse opvang, wij zijn erbij. Prokino biedt niet alleen kinderopvang, peuteropvang, gastouderopvang en opvang op de BSO, maar is ook een tweede thuis waar je kind plezier heeft en zichzelf kan zijn. Met meer dan 200 locaties in Nederland is er altijd wel een kinderopvang in de buurt waar je kind veilig kan spelen, leren en groeien. Onze pedagogische medewerkers en alle teamleden werken hand in hand om elke dag een liefdevolle en stimulerende omgeving te creëren, waar elk kind zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Waarom kies je voor Prokino?
Samen
Bij Prokino werken we hand in hand met ouders, scholen en partners om een ondersteunende omgeving te creëren waarin kinderen samen leren, groeien en waarden ontwikkelen.
Ondernemen
Bij Prokino betekent ondernemend zijn dat kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving vrij voelen om nieuwe stappen te zetten.
Groeien
Groeien houdt in ontwikkelen, ontdekken, wijzer worden, verbeteren, meer betekenis krijgen, et cetera. Dit geldt voor zowel de kinderen van Prokino als de medewerkers.
Blije kinderen met armen wijd
Hart voor ontwikkeling
Bij Stichting Meander-Prokino zorgen we voor een warme en stimulerende omgeving waar kinderen zich veilig voelen en volop kunnen groeien. Wij geloven in de kracht van betrokken en ondersteunende begeleiding, die essentieel is om elk kind te helpen bloeien. Ons pedagogisch beleid is met aandacht gemaakt om deze ontwikkeling te bevorderen en ervoor te zorgen dat alle kinderen de beste opvang ervaren.
Lees het Pedagogisch beleid hier
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Kom in contact
Heb je vragen of wil je meer ontdekken over wat we bieden voor jou en je kind? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste zorg voor je kind te vinden.
Stomme baby