Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-gastouderbureau
Gastouder met kind
Gastouderbureau
Voor ouders die op zoek zijn naar huiselijke en kleinschalige opvang, is gastouderopvang de meest geschikte vorm. Je kunt je kind naar een gastouder brengen, maar een gastouder kan ook bij jou thuis komen. Gastouderopvang is flexibele kinderopvang en is ideaal voor ouders met onregelmatige werktijden. Alle gastouders waar wij mee samenwerken zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een diploma kinder-EHBO
Meer over tarieven, opvang of zelf gastouder? Mail!
Locaties
Prokino Gastouderbureau werkt samen met verschillende gastouders voor de opvang van jouw kind(eren). Sommige gastouders komen aan huis en bij anderen wordt jouw kind bij de gastouder opgevangen in een kleine en huiselijke sfeer. Afhankelijk van de leeftijd van jouw kind en die van de andere kinderen, vangt de gastouder in dat geval 6 kinderen per dag op. Bij de gastouder is er daarom alle ruimte om fijn te spelen en is er veel persoonlijke aandacht voor jouw kind. Prokino Gastouderbureau bemiddelt tussen gastouders en ouders in voornamelijk Overijssel, Gelderland en Flevoland.
Gastouder met drie kinderen
Gastouder met kind
De kosten van gastouderopvang
In overleg met de gastouder spreekt u een uurtarief af wat betaald wordt voor de opvang van uw kind(eren). Daarnaast brengt het gastouderbureau begeleidings- en bureaukosten in rekening voor haar servicetaken. De vergoedingen zijn vrijgesteld van BTW. Proefberekening Bent u benieuwd naar de kosten van gastouderopvang? Onze bemiddelingsmedewerker maakt met veel plezier een proefberekening op basis van uw situatie. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vraag een intakegesprek aan!
Vraag een intakegesprek aan!
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. De vrolijkheid, het enthousiasme van de kinderen en daarnaast de kinderen iets leren in een ontspannen en huiselijke sfeer geeft mij voldoening. Het grote voordeel voor de kinderen is dat ze iedere dag hetzelfde gezicht zien en er veel ruimte is voor individuele begeleiding.
Gastouder Ingrid
Ingrid
Gastouder
Gastouderbureau
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Gastouderbureau
Adres
Wederiklaan 56
Postcode
8265 DD
Stad
Kampen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330777
LRK-nummer GOB
335782565
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 16:00
Dinsdag
8:30 - 16:00
Woensdag
8:30 - 16:00
Donderdag
8:30 - 16:00
Vrijdag
8:30 - 13:00