Activiteiten bij de kinderopvang van Prokino

 

Stichting Prokino biedt voor alle kinderen op de BSO's een zo gevarieerd mogelijk activiteitenprogramma aan. Daarom heeft Prokino een aantal activiteitenprogramma's opgezet waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende vaardigheden, interesses en persoonlijke ontwikkeling. 

Alle BSO's van Prokino bieden het speciaal door Prokino ontwikkelde Activiteitenprogramma DOEN! aan. Aan de hand van verschillende thema's leren, ervaren en doen kinderen allerlei activiteiten die met dit thema te maken hebben. Deze activiteiten zijn geïntegreerd in de dagactiviteiten voor de hele groep. 

Naast het activiteitenprogramma DOEN! zijn wij in enkele regio's gestart met extra activiteiten: Techniek, Toneel, Mode, Muziek, Kunst en Koken Bij Prokino. Deze activiteiten worden aangeboden in de vorm van lessen en zijn speciaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in deze thema's. De kinderen worden in leeftijdsgroepen ingedeeld, zodat de lessen op leeftijd, vaardigheden en interessegebied afgestemd kunnen worden. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u meer lezen over dit aanvullende aanbod.